dinsdag 1 april 2014

Over nieuwe plannen en behaalde resultaten...


Bij het maken van plannen hoort ook een terugblik daarop. Met daarbij natuurlijk de behaalde resultaten. De eerste drie maanden van dit jaar waren erg druk. Naast alle plannen die al op het lijstje stonden, ben ik ook gestart met het opknappen van ons huis. 

Carnaval
Het dino pak is niet op tijd afgekomen. Deze ligt geknipt en al te wachten op de naaimachine. Als het klaar is, volgt de foto uiteraard!

Verjaardagsfeestje
Het feestje was een groot succes! Het thema was - uiteraard - dinosaurussen. Alle vriendjes kregen een zelfgemaakte uitnodiging. Met natuurlijk een grote 5 voorop en dino's erin! Toen was het eindelijk de dag van het feestje. Met een getekende kaart moesten de jongens op zoek naar de begraven dino botten. Onderweg hebben we nog een aantal dino spelletjes gespeel, zoals het terugbrengen van de dino eieren en dino tikkertje. Het was heerlijk weer voor een speurtocht door het bos!

Kaarten
Ik heb een aantal kaarten gemaakt, waaronder een verjaardagskaart. Deze ging per post naar Australiƫ, helaas is deze kaart nooit aangekomen. Jammer...

Nieuwe plannen
De komende maanden staan er weer een aantal projecten op het programma:
- huis opknappen: afronden woonkamer en keuken, start gang en hal
- naailes: een ribfluwelen broek en een vest met dino print
- balkontuin: het zomerklaar maken en beplanten van het balkon 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten